JSON

Description

Helsingin kaupunginkirjaston menot perustuvat Helsingin kaupungin Talous- ja suunnittelukeskuksen julkaisemaan avoimeen dataan ja noudattavat yleistä kirjanpitokäytäntöä. Julkaisu sisältää toimintakaudet 2009-2011. Kutakin vuotta on mahdollista tarkastella erikseen.

Nähdäksesi visualisoinnin siirry "Kustannuspaikka" välilehdelle.

KUSTANNUSPAIKAT

Helsingin kaupunginkirjaston menot on eritelty kustannuspaikoittain, joka on kirjanpidollinen yksikkö. Kustannuspaikkoihin sisältyy kirjaston toimipaikkojen lisäksi kirjaston hallinnon yksiköt, kirjastotoiminnan kehittämiseen liittyviä alueita kuten musiikkitoiminnan kehittäminen ja YVA/yhteisvastuualue.

YVA/yhteisvastuualue sisältää esimerkiksi kirjaston kaikki kokoelmahankinnat, Pasilan pääkirjaston kustannukset ja atk-ohjelmien ylläpidon.

YVA / YHTEISVASTUUALUE

YVA/yhteisvastuualueelle sisältyy kirjaston kaikkien kokoelmahankintojen lisäksi kaikkia kirjaston toimipaikkoja koskevia kustannuksia atk-ohjelmien ylläpidosta painatuskustannuksiin. Pasilan pääkirjaston kustannukset, kuten henkilöstökustannukset, on merkitty tälle kustannuspaikalle.

Kirjaston kokoelmahankintoja voi tarkastella aineet, tarvikkeet ja tavarat –tilin kautta. Kokoelmahankintoja ei ole eritelty eri toimipaikkojen perusteella.

VALTAKUNNALLISET VERKKOPALVELUT

Helsingin kaupunginkirjasto on Suomen yleisten kirjastojen keskuskirjasto ja vastaa yleisten kirjastojen kehittämisestä, kuten kirjastot.fi ja kirjasampo.fi –palvelujen toiminnasta. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt toiminnalle erillismäärärahan.

Vinkki Internet Explorer selaimen käyttäjille. Mikäli käytössä on IE9 vanhempi selain voi olla niin että visualisoinnit eivät tule näkyviin. Tällöin voit kokeilla seuraavia:

CTRL-R pääsivulla tai paina F12 -> switch browser/vaihda selainta -> vaihda edestakaisin browser/selain versiota alle ilmaantuvasta ikkunasta

Sources

This is a listing of all source data that was registered for this dataset.

Team

These people are the managers of the dataset. They can make modifications to its schema and are responsible to make sure the data is accurate.

Timestamps

This dataset was created on 2012-08-29.

This dataset was last modified on 2014-02-20.

Measures

Measures are the numeric properties of each entry in this dataset.
  • Amount

Dimensions

Dimensions are different aspects of the dataset, such as the spender, recipient or classifications that apply.